EGO je úžasná kombinácia nerezových a drevených prvkov s profesionálnym dizajnom.
Gril je certifikovaný pre používanie paliva - plyn. Vlastní hygienické cerifikáty pre kontakt s potravinami, spľňa všetky európske nariadenia. Je veľmi dôležité mať istotu, že varné dosky
a grily, na ktoré umiestňujeme jedlo, sú hygienický vhodné pre potraviny, ktoré konzumujete.
DOLCEVITA BBQ pracuje s najlepšími špecializovanými talianskymi inštitútmi, aby osvedčili nielen ich varné platne a grily, ale celý ich rozsah doplnkov aj príslušenstva.
Dizajn: DOLCEVITA BBQ venuje veľkú pozornosť kvalite a bezpečnosti grilovania, ale miluje aj spracovanie detailov dizajnérom. Spolupracuje s talianskymi dizajnérmi, ktorí sú známi na celom svete: Dario Tanfoglio, víťaz ocenenia Red Dot Design a Design Plus a Ivan Lanzoni.
Vďaka špecializovanému tímu technikov v plynárenskom sektore je spoločnosť DOLCEVITA BBQ schopná navrhnúť inovatívne spôsoby varenia, ako napr. horáky RQT.
Grilovanie: 1 Pripojte gril na plyn LPG. 2 Jednoduchým stlačením rukou gril je zapnutý.
3 Horáky, ktoré ohrievajú varné platne a grily spúšťajú intenzívne a rovnomerné teplo za niekoľko okamihov. 4 Skôr ako kedykoľvek bude vaše jedlo pripravené. 5 Zásobník na odkvapkávanie je zdravým a hygienickým technickým riešením grilu.
Varenie: Spoločnosť DOLCEVITA BBQ používa plynové varenie a prostredníctvom grilovania
zaručuje dokonalé spojenie zdravého a hygienického varenia, jednoduché používanie grilovacieho zariadenia s rešpektovaním typickej chuti pre grilované jedlá.
Priame varenie na plyne:
Jedlo je umiestnené na varných platniach a grily sú ohrievané zapálenými horákmi. Vďaka ovládacím gombíkom, užívateľ môže ľahko regulovať teplotu grilovania aby sa zabránilo vzplanutiu a spáleniu mäsa.
Mäso a zelenina udržiavajú svoju výživu, obsah tuku padá na kupoly alebo lávovú skalu
a odparuje sa vracaním na mäso, ktoré mu dáva neodolateľnú arómu a chuť. Extra tuk padá
na tuk alebo na odkvapkávaciu misku.
Nepriame varenie na plyne: Je to možné, keď máme zapálené iba bočné horáky, pričom centrálne horáky sú vypnuté. Teplo stúpa a cirkuluje okolo jedla, čo mu umožňuje variť/piecť
dôkladne bez vypálenia na vonkajšej strane, to je ideálne pre mäso s rôznym zložením, celé kurča a ryby, ale aj na pizzu, koláče, pečené cestoviny atď ...
Údržba: Grilovanie DOLCEVITA je hygienické a ľahko sa čistí. Vďaka mosadznej kefke a štetinám pomocou čistiaceho prostriedku je možné gril ľahko vyčistiť po použití.
Grily a varné dosky vyrobené buď z liatiny alebo z nehrdzavejúcej ocele sa môžu ľahko
čistiť v umývačke riadu.
Zvyšný tuk na ohništi je možné odstrániť teplou vlhkou handričkou, je dôležité, aby sa tieto operácie vykonali v priebehu niekoľkých hodín od použitia grilovania.
...
Dizajnér Dolcevita EGO: Dario Tanfoglio
Maximálny výkon: 12,6 kW
Obsahuje 3 horáky z ušľachtilej ocele, dvojitú komoru z nerezovej ocele, integrované zapaľovanie systém zhromažďovania tukov.
Možnosti piecť s lávovými kameňmi, alebo bez lávy.
FSC certifikovaný popolník. Certifikované na použitie s kvapalným alebo metánovým plynom
Kontakt s potravinami.
Plynové grilovanie Dolcevita ego je kompletne navrhnuté a postavené spoločnosťou Dolcevita BBQ.
Tento plynový bbq pracuje s lávovou horninou alebo bez nej a je vybavený priehlavkom z nehrdzavejúcej ocele s kontrolným sklom a teplomerom. Kapucňa - poklop umožňuje optimálne nepriame varenie a umožňuje značnú úsporu plynu. Plynové grilovanie Dolcevita ego je vybavené certifikovanou liatinovou pecou a grilom a systémom na ukladanie tukov s výsuvnou zásuvkou a odkvapkávacou miskou.
Vozík, ktorý je umiestnený pod plynovým uzáverom, je vo farbách popola.
Druh náplne: Plynový gril, zemný plynový gril.
Príslušenstvo na objednávku:
Vstavaný bočný horák + kryt 321 €
Vstavaná elektrická fritéza 220V z nehrdzavejúcej ocele s vekom 527 €
Varná doska 2 horáky s tvrdeným sklom a nerezové veko 435 €
Bočná indukčná varná doska 2 horáky 475 €
Nerezová pokrievka na indukčnú varnú dosku 113 €
Súprava lávových kameňov 66 €
Súprava mriežok, sieť na lávové kamene, liatinový gril 93 €
Nový komentár